Even voorstellen: Paul van Haaren

Ruim 30 jaar geleden stapte ik, net van school, de wereld van hypotheken in. Vanaf dag één vond ik het boeiend en levendig.

Na jaren van loondienst ben ik in 2005 verder gegaan als ondernemer: eerst als partner in een opleidings- en detacheringsbedrijf, in 2010 aan boord bij Hypsotech.

Ik heb bij diverse markpartijen verschillende rollen vervuld: in de advisering, processen en sturing, pricing en in uitbestedingstrajecten. Daarin heb ik veel kennis en ervaring in de hele hypotheekketen opgedaan. Die kennis en ervaring en mijn enthousiasme over het vak deel ik graag. Als productmanager ben ik de trekker, die daadwerkelijk resultaten neerzet: geen woorden maar daden! Ook ben ik als geen ander in staat om de complexiteit van de financiële markten en specifiek die van de hypotheekindustrie inzichtelijk te maken en te vertalen naar concrete producten.

Momenteel werk ik als implementatiemanger bij een servicer en ontwikkel en geef ik geregeld opleidingen in de hypotheekindustrie. Mijn paradepaardje is de Masterclass Hypotheekindustrie waarin we in twee dagen de deelnemers door de complexe hypotheekketen loodsen. Last but not least word ik regelmatig gevraagd als spreker op events van onze klanten. Daar geef ik presentatie over bijvoorbeeld starters op de woonmarkt of robotisering van het adviesproces. Of ik nu als projectleider of als interim manager aan de slag ben of een training geef, mijn motto is: mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Hands-on, met overtuiging, vakmanschap, maar vooral met liefde voor het vak.

In mijn vrije tijd reis en wandel ik graag. Een wandeling door en genieten van de natuur geeft mij ruimte en inspiratie voor nieuwe ideeën.

Zin om eens te sparren over vraagstukken in uw organisatie? Ik kom graag op de koffie.
Paul van Haaren, tel.: 06 5266 6459 of mail: pvhaaren@hypsotech.nl.