Na 19 jaar bij ING bank te hebben gewerkt, ben ik sinds medio 2016 verbonden aan Hypsotech. Ik heb een jarenlange ervaring in de hypotheekbranche: begonnen in de verkoop van hypotheken, veel samengewerkt met het onafhankelijk intermediair en later (ten tijde van de fusie van ING en Postbank) ook verantwoordelijk geweest voor de ondersteuning van het intermediair. In 2015 heb ik, nadat ik een lange periode verantwoordelijk was voor Productmanagement Hypotheken, ervoor gekozen ING te verlaten. Een jaartje later ben ik bij Hypsotech begonnen: een totaal andere manier van werken in dezelfde branche. Voor mij is het positief om bij veel verschillende klanten mijn kennis en ervaring in te zetten en de ontwikkelingen in de branchebreed te volgen en die te vertalen en te implementeren. Dat doe ik niet alleen in projecten of als interimmer, maar ook in kortlopende consultancy en natuurlijk bij het geven van onze opleidingen.

De afgelopen jaren heb ik o.a. voor BNP Paribas Personal Finance, WestlandUtrecht Bank en Independer gewerkt. Nu ben ik bij De Volksbank actief. Vaak bestaan mijn opdrachten uit het ontwikkelen van proposities en producten en het implementeren hiervan in bestaande of nieuwe processen en systemen. Steeds vaker zie ik dat IT-mogelijkheden een belangrijke rol spelen. Er is geen splitsing tussen business en IT: niet in het ontwikkelen van proposities of customer journeys, niet in implementatie en ook steeds minder vaak in organisaties. Agile scrum werken is ook in onze branche gemeengoed geworden, dus ook daarin heb ik me, zoals iedereen bij Hypsotech, bekwaamd.

De combinatie van kennis van het hypotheekvakgebied enerzijds en organisatiestructuren anderzijds geeft mij de energie om klantgerichte oplossingen te realiseren. Om hierover van gedachten te wisselen kom ik graag op de koffie. Vanuit mijn woonplaats Utrecht, waar ik momenteel midden in een eigen ‘customer journey verhuizen’ zit, ben ik flexibel en snel ter plaatse bij bijna alle partijen in de Nederlandse hypotheekmarkt!