Consultancy

Hypsotech voert een breed scala aan consultancyopdrachten uit. Overzicht over de gehele waardeketen is bij veel van deze opdrachten een terugkerend thema. De consultancyopdrachten voeren we niet alleen voor onze klanten, maar vooral met onze klanten uit.

Strategische en specialistische vraagstukken

De woning- en hypotheekmarkt is altijd in beweging, niet in de laatste plaats doordat de overheid (al sinds 1894) besluit op besluit stapelt om deze te reguleren en de toezichthouders regelmatig een flinke duit in de zak doen. Elke organisatie heeft zijn eigen missie, cultuur, strategie en marktbewerking die hierop moet worden ingericht. Hoe kunt u uw organisatie op de lange termijn hierop inrichten en flexibel houden?

Hypsotech kan u van advies voorzien, zowel in de volledige breedte als toegespitst op specifieke vragen. Voorbeelden hiervan zijn distributievraagstukken, make-or-buybeslissingen, proces uitbesteden of het betreden van specifieke (niche)markten.

Marketing en productontwikkeling

De klant centraal! Iedereen stelt het als doel, maar hoe doe je het echt? In een tijd van standaardisering is het juist zaak om proposities te ontwikkelen die de klant niet alleen centraal stellen, maar gedurende de gehele customer journey als uitgangspunt nemen. Een goed customer-journey-ontwerp, met bijpassende producten is essentieel. Hypsotech heeft de kennis, ervaring en tools in huis om u te helpen moderne proposities te ontwikkelen.

Benchmark en onderzoek

Hypsotech voert regelmatig onderzoek uit naar ontwikkelingen in de hypotheekindustrie. Wat gebeurt er? Hoe werkt het eigenlijk? Wat voor consequensties hebben bepaalde ontwikkelingen? Belangrijke vragen als het gaat om te blijven ontwikkelen als partij in de hypotheekketen!

De resultaten van de onderzoeken worden gepubliceerd en openbaar gemaakt en in de verschillende opleidingen verwerkt. Als u aan een onderzoek deelneemt, krijgt u een op maat gemaakt rapport met geïntegreerd advies.