Hypsotech Best in class consultancy voor de Nederlandse hypotheekindustrie
Corona en de woning- en hypotheekmarkt

Economen en analisten schrijven over de effecten van de coronacrisis op de Nederlandse woning- en hypotheekmarkt. In de pers verschijnen koppen als 'Huizenprijzen zullen dalen' en 'Geen gedwongen verkoop voor de zomer'. Wij zijn geen virologen of economen en hebben geen glazen bol, maar geven je hier onze beschouwingen.

We laten ons leiden door de feiten van vandaag en kijken terug naar de vorige crisis. We bekijken de woning- en hypotheekmarkt langs drie assen:

1. De fysieke aspecten van de markt

2. De economische aspecten

3. De emoties van de consument

Lees verder>>

 

Online learning

Hypsotech heeft een bewezen trackrecord als opleider in de hypotheekindustrie. Opleidingen waarin de complete hypotheekwaardeketen in de breedte wordt behandeld. Zo bieden wij  al bijna 20 jaar onze alom bekende Masterclass Hypotheekindustrie aan. Zo'n 3.500 deelnemers hebben onze opleidingen gevolgd. Hun waardering ligt gemiddeld tussen de 8 en 9.

In deze moeilijke tijden waarin we zoveel mogelijk thuis werken is het op peil brengen en houden van kennis heel belangrijk. Hypsotech biedt daarom haar opleidingen online modulair aanbieden. In een online module behandelen we een afgerond onderwerp. De trainer neemt, aan de hand van slides, de deelnemer door theorie en de praktijk. De modules worden flexibel en digitaal aangeboden. Cursisten kunnen die modules volgen die voor hen op dat moment relevant zijn en zelf het tempo bepalen. Voor niet-Nederlandstalige cursisten zijn er modules in het Engels.

Onze bestaande opleidingen worden modulair aangeboden, te weten:

1. Masterclass Hypotheekindustrie

2. Basisopleiding Hypotheken

3. Mini Masterclass Hypotheekindustrie

4. Verdiepingsmodules

Ben je geïnteresseerd, wil je hier meer over weten of heb je behoefte aan bepaalde content? Neem dan contact op:

Tom van der Geest
tel. 06 1138 4183

Met pensioen

1 Mei a.s. ga ik met pensioen. Na 12,5 jaar Hypsotech breekt een nieuwe fase aan.

In september 2007 stapte ik als docente Russisch van een middelbare school over naar de hypotheekindustrie. Een nieuwe baan, bij een klein dynamisch bureau. Een beetje saaie industrie met grijze mannen in grijze pakken, was mijn verwachting. Niets bleek minder waar. De woningmarkt in Amerika stortte in en binnen de kortste keren gebeurde dit ook in Nederland. De hypotheekindustrie haalde dagelijks de headlines en er gebeurde van alles. Wat me positief verraste was de prettige sfeer waarin ik terecht kwam, niet alleen de collega’s, maar ook onze klanten. Deuren om koffie te drinken en afspraken te maken gingen soepel open.

Onze Umwelt in de afgelopen jaar sterk veranderd: de grijze mannen hebben plaatsgemaakt voor vrouwen en hipsters. Er wordt volop geïnnoveerd en geautomatiseerd. Maar de menselijke maat, het persoonlijke, blijft nog steeds belangrijk en dat doet mij deugd.

En nu bij mijn afscheid staat de wereld weer in brand: het Coronavirus maakt dat ik niet persoonlijk van jullie afscheid kan nemen. Dat vind ik jammer. Maar ook deze crisis komen we te boven. Ik wens jullie een mooie en gezonde toekomst en dank jullie voor de prettige samenwerking.

Nony Verschoor

Hypsotech organiseert op 30 april om 15.30 uur een digitale afscheidsreceptie. We zouden het erg op prijs stellen als je hierbij wil aansluiten. Laat even weten of je hierbij wilt zijn.

De hypotheekmarkt en de koopmarkt in het vizier

Hypsotech heeft een breed aanbod aan opleidingen in de hypotheekindustrie. Zowel professionele starters als zij die al langer werkzaam zijn kunnen bij ons terecht.  In samenwerking met het PAOTM, de TU Delft MBE en professor Peter Boelhouwer organiseren wij een special:

De hypotheekmarkt en de koopmarkt in het vizier

In deze tweedaagse cursus krijg je meer kennis over de hypotheekmarkt en de markt van koopwoningen. Diverse sprekers, waaronder Tom van der Geest, gaan vanuit verschillende invalshoeken op deze materie in. De cursus staat gepland op 21 en 22 september 2020.

Meer informatie vind je hier of neem contact met ons op. 

Schrijf je nu in!
Modify your subscription    |    View online
LinkedIn
Hypsotech Management Consultancy BV
Wassenaarseweg 32, 2596 CJ Den Haag
tel: 070 345 87 80
mail: info@hypsotech.nl
Hypsotech copyright 2019