Hypsotech Best in class consultancy voor de Nederlandse hypotheekindustrie
Op 7 mei 2021 bestaat Hypsotech officieel 20 jaar. De eerste serieuze opdracht startte op 1 juni 2001. ING was onze launching customer. In die 20 jaar hebben we voor veel klanten in de hypotheekindustrie mogen werken. We zijn hen enorm dankbaar voor het vertrouwen dat we al die jaren hebben gekregen.
 
Al 20 jaar is ons devies: schoenmaker hou je bij je leest! Dus al 20 jaar geven we opleidingen, voeren projecten uit en doen onderzoek met 100% focus op de hypotheekmarkt. En dat blijven we doen.
 
En bij een verjaardag hoort een feestje. Helaas is het nu, vanwege het coronavirus, nog geen tijd voor echte feestjes. Laten we hopen dat we na de zomer meer kunnen en mogen. We wachten even met onze plannen, maar zodra het kan, horen jullie meer. 
Daarom hebben we een speciale actie. In de maanden mei en juni geven we nog een aantal opleidingen. Meld je in deze maanden aan en je krijgt van ons een cadeautje.
 
De eerste twee deelnemers die zich aanmelden krijgen de opleiding helemaal gratis.
 
De overige aanmeldingen krijgen 20% korting.
 
Je kunt voor je voor deze speciale actie aanmelden via info@hypsotech.nl.
 
Kijk op onze website of in onze opleidingencatalogus voor het volledige aanbod:  https://hypsotech.talentlms.com/catalog
Onze opleidingen zijn uniek in de hypotheekindustrie en altijd actueel. Onze trainers hebben hun sporen verdiend in de dagelijkse hypotheekpraktijkDe opleidingen zijn geheel online te volgen.
Onze hypotheekmarkt wordt sterker dan ooit beïnvloed door de lage rentestand: torenhoge huizenprijzen en zeer lange rentevaste perioden zijn het effect. Maar wat zijn de gevolgen voor de hypotheekverstrekking, en blijft dit zo? Deze actuele vragen komen aan de orde in onze opleidingen. Maar we gaan ook in op kwesties als:
- Is iedere geldverstrekker straks ook (deels) een regiepartij? 
- Hoeveel hypotheken kunnen institutionele beleggers verstrekken? 
Wat gaat er gebeuren als de rente weer gaat stijgen? 
- Gaan de huizenprijzen uiteindelijk dalen of is de schaarste te groot? 
- Hebben we straks alleen doorstromers in de markt als we klaar zijn met oversluiten en starters niet aan de bak komen? 
- Trekt buy-2-let zich iets aan van nieuwe regelgeving?
LinkedIn
Modify your subscription    |    View online
Hypsotech Management Consultancy BV Beeklaan 445, 2562 BK Den Haag tel: 070 345 87 80 mail: info@hypsotech.nl Hypsotech copyright 2021    |    bekijk online