Hypsotech Best in class consultancy voor de Nederlandse hypotheekindustrie
Zijn de huizenprijzen op hun top?

Na een periode van een sterke daling zitten de huizenprijzen sinds 2014 weer in de lift. Jaarlijks stegen ze de afgelopen 5 jaar gemiddeld met 8,5%. Op dit moment zien we een beginnende vertraging en dat doet de vraag rijzen ‘zijn de huizenprijzen op hun top?’. Niemand kent het antwoord, maar wel kan een analyse worden gemaakt van de factoren die de huizenprijzen beïnvloeden.

We komen in Nederland volgens het WoonOnderzoek zo’n 300.000 woningen tekort.  Lees hier verder

Pleidooi voor de starter

Starters hebben het moeilijk op de woningmarkt. Niet alleen op de koopmarkt, maar ook in de huursector is het moeilijk voor hen om aan een woning te komen. Dat geldt zowel voor de sociale als de particuliere huursector. En eigenlijk is dat niet nieuw, want starters hebben het altijd moeilijk gehad. Alleen is het beleid van de overheid voor starters nu anders! Dit blijkt uit het essay De meerwaarde van de eigen woning: geef starters een kans! van Peter Boelhouwer (hoogleraar Housing Systems aan de TU Delft) en Karel Schiffer (zelfstandig adviseur en voormalig directeur van de NHG). Lees hier verder

Even voorstellen: Jeroen Dekkers

 

Na 19 jaar bij ING bank te hebben gewerkt, ben ik sinds medio 2016 verbonden aan Hypsotech. Ik heb bijna 20 jaar ervaring in de hypotheekbranche: begonnen in de verkoop van hypotheken, veel samengewerkt met het onafhankelijk intermediair en later (ten tijde van de fusie van ING en Postbank) ook verantwoordelijk geweest voor de ondersteuning van het intermediair. In 2015 heb ik, nadat ik een lange periode verantwoordelijk was voor Productmanagement Hypotheken, ervoor gekozen ING te verlaten. Lees hier verder

Onze opleidingen

Hypsotech heeft een breed aanbod aan opleidingen in de hypotheekindustrie. Zowel professionele starters als zij die al langer werkzaam zijn kunnen bij ons terecht. Onze opleidingen zijn actueel en verbreden en verdiepen de kennis en het inzicht van de deelnemers.

De volgende opleidingen staan gepland:

Mortgage in the Netherlands

Masterclass Hypotheekindustrie

We bieden de opleidingen zowel via open inschrijving als incompany aan. Maatwerk is uiteraard mogelijk.

Onze trainers zijn professionals die de deelnemers inspireren met hun kennis en hun schat aan ervaringen uit de dagelijkse praktijk.

Schrijf je nu in!
Modify your subscription    |    View online
LinkedIn
Hypsotech Management Consultancy BV
Wassenaarseweg 32, 2596 CJ Den Haag
tel: 070 345 87 80
mail: info@hypsotech.nl
Hypsotech copyright 2019